El dijous llarder o dijous gras donarà el tret de sortida el pròxim dijous 28 de febrer a les I Jornades Gastronòmiques del Pork que celebrarem al nostre particular temple porcí, el PORK… boig per tu.

Fins al 17 de març podreu gaudir d’un menú degustació especial que han elaborat amb molta cura l’Oriol Rovira i l’Iñaki Lz. De Viñaspre, amb el nom: “Del pork, tot s’aprofita”.

Aquest menú degustació és un gran homenatge a la “cuina de matança”, tradicional en aquestes dates a tot el territori. Plats històrics al voltant dels porcs criats al Berguedà pels germans Rovira a la seva granja. Un producte de qualitat, com els porcs d’abans, natural i deliciós.

Amb el nostre forn i-Rational com a principal protagonista prepareu-vos per gaudir d’un gran àpat al voltant del porc i la cuina catalana de pagès. Tradició, sabor i història en un menú molt especial.

Així que et convidem a compartir amb nosaltres un menú degustació molt especial, un autèntic festival de pork per celebrar aquest animal que tant estimem, perquè ja sabeu Del porc, tot s’aprofita.

 

I recorda… Si ets Txapeldun, tens un 10% de descompte!